>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду стримав слово і не святкував гол у ворота "Манчестер Юнайтед"

Правда, і гол Криштіану на "Олд Траффорд" не забив.

Криштіану Роналду
Фото: EPA/UPG
Криштіану Роналду

Матчем на "Олд Траффорд" між "МанЮнайтед" і "Ювентусом" у рамках третього туру Ліги чемпіонів відбулося довгоочікуване повернення Криштіану Роналду в колись рідний для нього Манчестер.

Незважаючи на підсумкову мінімальну перемогу гостей (0:1), підопічні Массиміліано Аллегрі в першому таймі мали тотальну перевагу над господарями і буквально декласували "червоних дияволів".

Гол аргентинського легіонера "Юве" Пауло Дібала на 17-й хвилині був лише видимою частиною "айсберга" - переваги італійського клубу в тактиці, зіграності та футбольній думці.

Фото: EPA/UPG

Небезпечні моменти виникали виключно біля воріт Давіда Де Хеа.

У другій половині зустрічі "Юнайтед" трохи ожив, у підопічних Жозе Моуріньо з'явилася контргра.

Однак реальний момент забити гол мали знову-таки гості. На 52-й хвилині багатоходівка "Ювентуса" завершилась потужним ударом Роналду в ближню дев'ятку і розкішним сейвом Де Хеа.

Фото: EPA/UPG

Правда, опісля "червоні дияволи" виглядали конкурентно. Натиск господарів вилився на 75-й хвилині в перший по-справжньому гольовий момент біля воріт Войцеха Щесни – Поль Погба потужно пробив з 22 метрів, але м'яч відбила штанга, а потім і голова голкіпера.

В ендшпілі поєдинку "Старій сеньйорі" було геть туго, але тактичними хитрощами, вміло "убивши" час, вона таки довела поєдинок до перемоги.

"Ювентус" з 9 очками одноосібно продовжує очолювати групу Н.

У свою чергу, МЮ з чотирма очками залишився на другому місці, передусім завдяки несподівано нічийному результату (1:1) у паралельному матчі "Янг Бойз" - "Валенсія".

В іспанського клубу в активі тепер 2 очки, а швейцарці набрали дебютне очко і замикають турнірну таблицю.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram