>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Манчестер Юнайтед" розділився на два табори в конфлікті Моуріньо-Погба, - ЗМІ

Конфлікт далекий від вирішення.

Фото: www.thesun.co.uk

Уперше за три роки керівництва "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо атмосфера в команді підійшла до критично низького рівня.

Після конфлікту португальського спеціаліста з лідером команди Полем Погбою, який спричинило неправильне трактування часу виходу в Instagram відео, на якому француз щиро усміхається під час програного кубкового матчу з "Дербі", команда розділилася на два табори, повідомляє AS.

До половини, яка підтримує гравця, входять молодші футболісти: Андреас Перейра, Антоні Марсьяль, Ерік Байї, Люк Шоу, Фред і Маркус Решфорд.

У той час, як на бік коуча стали досвідчені виконавці, серед них капітан "Юнайтед" Антоніо Валенсія, а також Маруан Феллайні, Ромелу Лукаку, Ешлі Янг, Алексіс Санчес і Неманья Матіч.

Завтра 20-разовий чемпіон Англії в рамках 7-го туру Англійської Прем'єр-ліги грає в Лондоні "Вест Хемом", що набрав обертів. Матч повинен вказати на градус внутрішнього командного конфлікту і ступінь його впливу на нормальне функціонування бізнес-структури під назвою "Манчестер Юнайтед".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram