>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" став партнером трейдингової блокчейн-компанії

Світ спорту і світ криптовалюта все частіше бачать можливості синергії.

"Ліверпуль" став партнером трейдингової блокчейн-компанії
Фото: www.ccn.com

Британська фінтехкомпанія TigerWit оголосила про запуск торгової блокчейн-програми і підписання спонсорської угоди з футбольним клубом “Ліверпуль”, повідомляє ССN.

Відповідно до умов партнерства, співпраця з 18-разовим чемпіоном Англії допоможе TigerWit підвищити впізнаваність бренда і стимулює використання нової блокчейн-програми, зазначають у  прес-релізі TigerWit.

З її допомогою клієнти компанії зможуть брати участь в онлайн-торгівлі валютами і сировинними товарами, наголошує компанія.

Раніше глобальна онлайн-інвестиційна платформа eToro підписала партнерство, оплачене в біткойнах із сімома клубами Англійської прем'єр-ліги, а саме: "Тоттенгемом", "Ньюкаслом", "Лестером", "Саутгемптоном", "Кардіффом", "Вулвергемптоном" і "Брайтоном".

Нагадаємо, чемпіон Франції - клуб "Парі Сен-Жермен" повідомив, що планує запустити  власну криптовалюту з метою стимулювання своїх уболівальників на більш тісні взаємини з клубом, а також залучення нових фанів.

Крім того, 34-разовий чемпіон Італії "Ювентус" також планує випустити свою криптовалюту, повідомляє crypto-tracker.com.

Для цього туринський клуб уклав стратегічне партнерство з компанією Blockchain Socios.com, яка базується на Мальті, зазначає видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram