>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти рівненського "Вереса" побили таксиста, відмовившись йому платити

Нападники були в стані алкогольного сп'яніння.

Фото: www.facebook.com/rivnepolice

Троє професійних футболістів клубу другої ліги чемпіонату України - рівненського "Вереса" в ніч на 11 серпня побили таксиста у себе в місті, відмовившись платити за надану послугу, повідомляють на офіційному сайті патрульної поліції Рівного в facebook.

У патрульну поліцію звернувся водій таксі. Незабаром було знайдено й нападників, яких впізнав потерпілий, хоча підозрювані і заперечували свою провину.

"21-річного і 25-річного жителів патрульні затримали, оглянули на стан алкогольного сп'яніння в медичному закладі і передали слідчим для встановлення обставин справи та притягнення винних до відповідальності. Вони були в стані сп'яніння, кожен із них надув більш ніж один проміле (норма в Україні - не більш ніж 0,2 проміле, - ред)", - повідомила інспектор патрульної поліції області Олександра Холова.

Фото: www.facebook.com/rivnepolice

Фото: www.facebook.com/rivnepolice

Пізніше місцеві ЗМІ впізнали в нападниках гравців "Вереса" - Антона Котляра, Віктора Барабаша та Дмитра Заїкіна. У поліції підтвердили їхні імена і дати народження.

У клубі оперативно відреагували на інцидент і на своєму офіційному сайті оголосили про розірвання контрактів з усіма трьома виконавцями "за порушення спортивного режиму, порушення умов контракту і спробу приховати свою участь в інциденті".

Відзначимо, "Верес" у другій лізі ЧУ посідає останнє, десяте місце, набравши в чотирьох стартових матчах лише одне очко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram