>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Трансляції Ліги Чемпіонів на 3 роки можуть зникнути з українських каналів

Трансляції Суперкубка УЄФА і групового турніру ЛЧ в Україні під питанням

Трансляції Ліги Чемпіонів на 3 роки можуть зникнути з українських каналів
Фото: twitter.com/UEFA

УЄФА поки що не уклав контракт на 2018/19, 2019/20 і 2020/21 сезони єврокубків із жодною з українських телекомпаній, повідомляє  sportarena.com.

Уже наступного тижня пройдуть матчі плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів, куди, сподіваємося, проб'ється київське "Динамо".  Він уходить у пакет разом з основною фазою ЛЧ, тому показати його можливо, якщо тільки буде укладено договір з УЄФА про трансляцію всього турніру.

УЄФА мав оголосити транслятора в Україні трьох наступних сезонів ЛЧ, ЛЄ і Суперкубка ще в березні цього року, але не зробив цього досі.

Додамо, що контракт на трансляцію єврокубків у Медіа Група Україна (телеканали "Україна", "Футбол 1" і  "Футбол-2") закінчився після київського фіналу ЛЧ.

Зазначимо, що Суперкубок УЄФА, де зіграють мадридські  "Реал" і "Атлетико", відбудеться вже в середу, 15 серпня, але поки що також невідомо, чи буде він показаний в Україні.

Можливість трансляції цього матчу передбачив телеканал "Футбол 1", проте нечіткість у телепрограмі свідчить про те, що питання ще не вирішилося.         

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram