>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Верес" у Львові сенсаційно переграв "Динамо"

Ротань "заробив" червону в середині першого тайму, гравці "Вереса" отримали дві жовті - в другому.

Київське "Динамо" поступилося ФК "Верес", який нещодавно змінив місце реєстрації з Рівного на Львів, з рахунком 1: 3 в матчі 21-го туру УПЛ.

Голи на рахунку Куліша, 13-а хвилина, Сімініна, 23-а (з пенальті), Степанюка, 82-га ("Верес") і Циганкова, 43-тя хвилина, ("Динамо").

Після стартового штурму гостями воріт Бандури "Верес" двічі забив після грубих помилок оборони киян, зазначає Спортарена.  

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Майже відразу гості залишилися в меншості і пропустили з пенальті. Атаку "Вереса" розігнав Степанюк, який віддав на Куліша. Той виходив один на один і був завалений Ротанем у штрафний. Разом з призначеним пенальті арбітр Дердо вилучив Руслана Ротаня, а пенальті реалізував ударом на силу Сергій Сімінін.

"Верес" дуже впевнено контролював гру, а в "Динамо" фактично нічого не виходило до останніх п'яти хвилин першого тайму, поки індивідуально не відзначились Вербич. Словенець обійшов двох візаві на лівому фланзі атаки, пішов від підкату Борзенка і прострілив на вільного Циганкова. Віктор забив третій гол у 2018 році - 2: 1", - зазначає видання.

"Верес" віддав територію і м'яч "Динамо" у другому таймі, але кияни не створили багато шансів. Кращий з них нейтралізував Бандура, відбивши два поспіль небезпечні удари від Гармаша і Бурди. Удари Степанюка у "Вереса" і Морозюка у "Динамо" прийняв на себе каркас воріт.

Напруга матчу збільшилася після двох поспіль вилучень. Бурда отримав другу жовту на 67-й, а Сімінін - на 69-й хвилинах. Але "Верес" свою перемогу не упустив, граючи практично на відбивання м'яча від свого штрафного. Пройшла атака правим флангом і Кожанов прострілив на лінію воротарської, де першим був на м'ячі Степанюк - 3: 1.

Перемога дала змогу "Вересу" повернутися в перегони за першу шістку, в якій усе вирішиться в останньому турі. "Динамо" тепер на 6 очок відстає від "Шахтаря".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram