>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірні Англії та Німеччини не захотіли базуватися в Москві на ЧС-2018 через затори

Команди розглядають варіанти розміщення в районі Сочі або Волгограда.

Збірні Англії та Німеччини не захотіли базуватися в Москві на ЧС-2018 через затори
Фото: EPA/UPG

Футбольні збірні Великобританії та Німеччини не захотіли жити в Москві під час Чемпіонату світу 2018 року.

За інформацією джерел, команди побоюються проблем із заторами в російській столиці, повідомляє ESPN

Усього Міжнародна футбольна федерація (ФІФА) визначила 65 можливих місць базування для 32 збірних, які приїдуть на світову першість. 23 із них розміщені в Москві - це, зокрема, тренувальні бази "Спартака", "Динамо" і "Локомотива".

Москва є найзручнішим містом з точки зору поїздок в інші міста, завдяки численним вокзалам і аеропортам, але джерела повідомляють, що Англія і Німеччина шукають варіанти за межами російської столиці.

Англія розглядає варіанти розміщення в районі Сочі або Волгограда, або ж у районі Нижнього Новгорода. На вибір європейців також вплине відстань між містами, що приймають ЧС-2018.

Німеччина вже мала можливість оцінити деякі стадіони, і німецька команда залишилася задоволена своєю базою в Сочі, відзначаючи якість інфраструктури, клімат і близькість Чорного моря. У зв'язку з цим можна вважати, що і під час турніру 2018 року чемпіони світу вважатимуть за краще жити в Сочі.

Нагадаємо, віце-прем'єр РФ запропонував "завезти марихуанки" для збірної Нідерландів до ЧС-2018. Таким чином він пожартував, кажучи про підготовку спортивних баз в Ульянівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram