>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФІФА дозволила Зозулі перейти в четвертий клуб за сезон

Одним із варіантів продовження кар'єри українського футболіста може стати МЛС.

ФІФА дозволила Зозулі перейти в четвертий клуб за сезон
Фото: f-arena.com

Український нападник Роман Зозуля може перейти в один із клубів, які виступають у чемпіонатах, що починаються найближчим часом.

Про це повідомляє SportArena з посиланням на видання Marca.

У середині лютого ФІФА дозволила 27-річному футболістові повернутися в "Дніпро", в якому він уже значився впродовж сезону, але перехід виявився неможливий через накладений на дніпрян трансферний бан.

Тим часом скандал навколо українського нападника може набути нових обертів, оскільки напередодні завершився відведений "Райо Вальєкано" місяць, упродовж якого вони дозволили українцеві продовжувати тренуватися з "Бетісом", і сьогодні він повинен прибути в розташування мадридського клубу.

Одним із варіантів продовження кар'єри Зозулі може стати МЛС, чемпіонат який стартує в найближчий вікенд, проте трансферне вікно буде відкрито до 8 травня. А ось у чемпіонаті Китаю, який також починається цього тижня, період реєстрації нових футболістів закрився 28 лютого.

Серед інших можливих варіантів для переходу можна виділити чемпіонати Норвегії, Швеції, Грузії, Казахстану і Білорусі, де зимове трансферне вікно продовжує працювати.

Нагадаємо, в останній день трансферного вікна "Райо Вальєкано" взяв Зозулю в оренду в "Бетіса", але наступного дня відмовився від трансферу через радикально налаштованих фанатів, які звинуватили українця в нацизмі.

У результаті Зозуля не міг виступати до кінця сезону за будь-яку іншу команду, адже в поточному сезоні вже значився в трьох клубах - "Дніпрі", "Бетісі" і "Райо", а змінити за сезон більшу кількість не дозволяють правила ФІФА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram