>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Букмекери впевнені в перемозі "Динамо" над "Ольборгом"

Кияни повинні взяти реванш за фіаско двотижневої давності

Букмекери впевнені в перемозі "Динамо" над "Ольборгом"
Фото: коллаж LB.ua

Сьогодні відбудуться матчі 4-го туру групового турніру ЛЄ. Київське «Динамо» на своєму полі прийме данський «Ольборг». Букмекери не сумніваються, що киянам удасться взяти реванш за найбільшу поразку в першому колі. На перемогу киян приймають ставки з коефіцієнтом 1.25-1.35; на нічию пропонують коефіцієнт 4.50-4.65; а за перемогу данців дають 9.5-10.2.

А ось у матчі «Карабах» - «Дніпро» не все так однозначно. Підопічні Маркевича - фаворити зустрічі, на думку букмекерів. Але й у господарів є непогані шанси на успіх. Зокрема, перемогу «Дніпра» оцінюють у 2.3-2.5, а виграш «Карабаху» - 2.8-2.95.

Нічию розцінюють як найменш можливий результат зустрічі - 3.1-3.25. Нагадаємо, в першому матчі «Карабах» сенсаційно переміг «Дніпро» - 1:0.

Нарешті, в «Металіст» букмекери не вірять узагалі. Харків'яни, які програли в трьох іграх ЛЄ, у виїзному матчі проти «Легії» приречені на поразку. На перемогу поляків можна поставити з коефіцієнтом 1.5-1.75. Нічию оцінюють у 3.5-3.8, перемогу «Металіста» - 5.2-5.6.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram