>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Димінський завинив Прем'єр-лізі понад півмільйона гривень

У Львові не мають наміру платити, поки УПЛ не проведе аудит

Димінський завинив Прем'єр-лізі понад півмільйона гривень
Фото: football.ua

Львівські "Карпати" заборгували українській Прем'єр-лізі понад півмільйона гривень. Із цієї причини клуб не може заявити новачків (Ковеля і Новотрясова). Про це повідомив прес-аташе Прем'єр-ліги Андрій Палаєв.

"Клуб не допущено до заявки футболістів на другий заявочний період у зв'язку з порушенням регламенту змагань, у якому сказано, що клуб, який має заборгованість перед УПЛ або ФФУ, згідно з органами футбольного правосуддя, не допускається до заявки.

У футбольного клубу "Карпати" існує заборгованість перед УПЛ у частині заявочного внеску в розмірі понад півмільйона гривень. Надсилали в "Карпати" листи, спілкувалися з керівництвом, говорили про можливі наслідки, але жодної реакції не було. Поки клуб не ліквідує свою заборгованість перед УПЛ, його не допустять до заявки футболістів", - цитує Палаєва Footboom.com. Нагадаємо, сьогодні президент "Карпат" Петро Димінський заявив, що керівництво Прем'єр-ліги має провести незалежний аудит, оскільки кошти, отримані від клубів, Ліга витрачає неправильно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram