>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Димінський готовий очолити ФФУ

У футболі буде свій Майдан?

Димінський готовий очолити ФФУ
Фото: kp.ua

Почесний президент львівських "Карпат" Петро Димінський заявив, що готовий навести лад у вітчизняному футболі.

"Треба у футболі навести лад. Точка кипіння близька вже до того, що може бути новий Майдан - суто футбольний. Так само, як і в країні, прийшов час очищення. Подивіться, зникають клуби... Чому це відбувається? Тому що маємо величезний розрив між клубами. Футбол - непрозорий. Для нього не створено інвестиційні умови. Футбол став дорогою і популярною іграшкою. Прикладом цього є проблеми "Металіста". Якщо Маркевич уже пішов із "Металіста", то це означає, що такі люди, як Курченко - випадкові.

Є люди, які готові очолити ФФУ. Неважливо, хто саме це буде - Димінський, Ахметов чи Коломойський. Найголовніше, щоб ця людина розуміла, для чого вона там. Якщо треба, наприклад, очолити на певний час, щоб навести там лад - я можу піти.

Майбутнє будь-якого клубу в українському чемпіонаті пов'язано з власними вихованцями. Сьогодні вже є кілька програм розвитку, в тому числі затверджені УЄФА. Засилля легіонерів і їхні завищені зарплати не йдуть на користь", - цитує Димінського сайт уболівальників "Карпат". Нагадаємо, зараз навколо президента ФФУ Анатолія Конькова, якого вважають ставлеником "Шахтаря", збираються хмари. Перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов веде проти Конькова "війну", маючи намір стати господарем Будинку футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram