>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Аллен переїжджає в Маямі на менші гроші

Кращий далекобійник в історії НБА Рей Аллен вирішив перейти з "Бостона" в "Маямі Хіт".

Аллен переїжджає в Маямі на менші гроші
Фото: EPA/UPG

Лідер нинішніх чемпіонів Леброн Джеймс уже поділився радісною звісткою з шанувальниками своєї команди. "Хіт" вітає нашого нового партнера Рея Аллена. Вау!" - написав Джеймс у своєму Twitter.

Очікується, що після 11 липня, коли мине мораторій на укладення офіційних угод, захисник підпише трирічний договір із "Маямі" на загальну суму 9,5 млн доларів. "Бостон" пропонував Аллену контракт необмежено вільного агента на 2 роки і 12 мільйонів доларів, а також пункт про неможливість обміну баскетболіста. Однак 37-річний гравець пішов на дворазове зниження зарплати.

За чутками, Алленові дуже не сподобалася втрата місця в стартовому складі "Селтікс". Протягом минулої "регулярки" основним атакувальним захисником "Бостона" став новачок Ейвері Бредлі. І незважаючи на те, що ігровий час Аллена і раніше було значним, самого баскетболіста це не влаштовувало. Також повідомляють, що Рей зіпсував стосунки з розігруючим захисником "кельтів" Раджоном Рондо. Третім каменем спотикання стали поширені взимку чутки про можливий обмін баскетболіста в іншу команду, що теж позначилося на виборі Аллена влітку. Отже, Рей вирішив перейти в стан принципового суперника "Селтікс" останніх років.

Напередодні, передбачаючи неприємності, "Бостон" домовився із захисником "Далласа" Джейсоном Террі, який займе місце Аллена в ролі ключового шостого гравця. Роль для Террі чи не найвдаліша.

"Маямі" ж не збирається зупинятися на досягнутому і веде переговори з іменитими ветеранами Маркусом Кембі і Рашадом Льюїсом, повідомляє ESPN. Останній був багаторічним партнером Аллена в "Сіетлі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram