ГоловнаСуспільствоВійна

Добова кількість зіткнень зросла, на деяких напрямках – удвічі

Найважчим залишається Покровський напрямок. 

Добова кількість зіткнень зросла, на деяких напрямках – удвічі
Ілюстративне фото
Фото: facebook.com/17otbr

Протягом минулої доби відбулося 101 бойове зіткнення. Росія завдала 73 авіаційних ударів (89 КАБів), провела 4747 обстрілів, понад 180 – із реактивних систем залпового вогню. 

На Харківському напрямку відбулося шість зіткнень у районі Вовчанська. Про це повідомив речник Генштабу Андрій Ковальов у ефірі телемарафону.

На Куп'янському напрямку було три зіткнення. Захисники відбили атаки біля Синьківки, Петропавлівки і в напрямку Лужківки.

На Лиманському напрямку захисники відбили 24 штурми біля Макіївки, Тернів і Невського.

На Сіверському Сили оборони відбили 13 атак біля Івано-Даріївки, Спірного, Верхньокам'янського і Виїмки. Біля Виїмки росіяни атакували п'ять разів. 

На Краматорському оборонці зупинили десять спроб ворога прорвати оборону в районах Часового Яру та Калинівки. На Торецькому ворог за підтримки авіації провів дев'ять атак. Свої зусилля росіяни зосереджували у районі населених пунктів Північне, Нью-Йорк і Торецьк. Тут ворог повів майже 80% зіткнень на цьому напрямку, а також проводив штурми поблизу Залізного.

На Покровському захисники відбили 29 атак окупантів. Основні зусилля ворог зосереджував у районах Пантелеймонівки, Воздвиженки, Іванівки, Новоолександрівки, Желанного, Новоселівки Першої і Яснобродівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки і Костянтинівки, де він намагався прорвати оборону тричі.

На Времівському напрямку росіяни провели три атаки позицій захисників у напрямку Водяного і Вугледара. Окупанти успіху не мали.

На Оріхівському відбулося одне безуспішне для росіян бойове зіткнення біля Малої Токмачки. 

  • Порівняно з добою раніше, вчорашня кількість зіткнень дещо зросла. На Харківському, Лиманському напрямках боїв було більше удвічі. На Сіверському з шести за день їх стало 13. Зросла кількість і на Покровському, Куп'янському, Краматорському, Времівському напрямках. 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram