ГоловнаСуспільствоВійна

Сили оборони вибивають ворога з Очеретиного, — ОСУВ "Хортиця"

Щоб прорвати оборону ЗСУ, ворог задіяв на цьому напрямку до чотирьох бригад.

Сили оборони вибивають ворога з Очеретиного, — ОСУВ "Хортиця"
Українські військові
Фото: Генштаб

Сили оборони України вживають заходів, щоб вибити російських окупантів із селища Очеретине в Донецькій області.

Про це заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» підполковник Назар Волошин, пише АрміяІнформ.

«Щодо Очеретиного ситуація така, що ворогу вдалося прорватися і закріпитися в цьому населеному пункті. Його частина перебуває під контролем ворога. Ця частина знаходиться під нашим вогневим контролем. Збройні Сили і Сили оборони вживають всіх заходів, щоб вибити ворога звідти. Там наразі тривають важкі бої. Збройні Сили контролюють цю ситуацію», — розповів речник ОСУВ «Хортиця».

Як зазначив військовий, щоб розвинути тактичний успіх у цьому районі і прорвати українську оборону, ворог задіяв на цьому напрямку до 4 бригад.

«З нашого боку також вживаються заходи, щоб стабілізувати обстановку, зокрема для повернення контрою над Очеретиним — з цією метою були введені додаткові сили і засоби з резерву», — додає речник.

  • Раніше речник ОСУВ "Хортиця" зазначав, що ЗСУ контролюють дві третини сіл Очеретине та Соловйове. Українські військові блокують ворога та працюють над тим, щоб вибити сили ворога із займаних позицій.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram