ГоловнаСуспільствоВійна

Ворог знову завдав ударів по Донеччині, є поранені

Впродовж доби російська армія 14 разів обстрілювала громади Донецької області.

Ворог знову завдав ударів по Донеччині, є поранені
обстріли Донецької області
Фото: Вадим Філашкін

За добу російська армія завдала 14 ударів по населених пунктах Донецької області. Унаслідок обстрілів постраждали двоє цивільних. З лінії фронту евакуйовано 71 людину, серед них — 6 дітей.

Про це повідомляє очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. 

У Красногорівці ворог поранив  1 людину, ще одну в Очеретиному. У Селидівській громаді пошкоджено двоповерхівку у Цукуриному, обстріляно Українськ. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Курахівка, Гостре і Костянтинопільське. 

У Лиманській громаді обстріляні Іванівка, Терни, Ямпіль і Ямполівка. У Костянтинівці пошкоджено 8 приватних будинків, 2 нежитлові приміщення і інфраструктурний об'єкт; також у громаді зруйновано 2 приватні будинки у Диліївці, пошкоджено 2 будинки та інфраструктурний об'єкт у Віролюбівці, пошкоджено будинок у Миколаївці.

У Торецьку пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, багатоповерхівка і 4 господарчі споруди. Пошкоджено нежитлову будівлю у Сіверську.

З лінії фронту евакуйовано 71 людину, у тому числі 6 дітей.

  • Російська армія продовжує штурмувати позиції ЗСУ на Донецькому напрямку. Лише за добу на Бахмутському, Лиманському, Новопавлівському та Авдіївському напрямках відбулося 105 боєзіткнень. Під ударами залишаються прифронтові населені пункти області.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram