ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві сталась ДТП за участю шести автівок (оновлено)

Травмувалися вісім людей.

У Києві сталась ДТП за участю шести автівок (оновлено)
ДТП
Фото: Нацполіція

У Києві внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Брест-Литовському шосе за участю шести автомобілів постраждали пʼятеро людей.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

"Інформація про ДТП надійшла до поліції Києва у неділю вранці. На місце оперативний черговий скерував лікарів, слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП та екіпажі патрульної поліції. Попередньо встановлено, що на 17-му кілометрі Брест-Литовського шосе сталося зіткнення шести автомобілів, в яких, за попередніми даними, травмувались пʼятеро людей", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські та медики продовжують працювати на місці події. Причини ДТП та всі обставини встановлюються.

Оновлено.

"Слідчі на місці події встановили, що керманич вантажного автомобіля «MAN», рухаючись у бік Києва, здійснив зіткнення із задньою частиною попутного мікроавтобуса марки «Мерседес Спрінтер». Водій останнього транспортного засобу, в свою чергу, втратив курсову стійкість та допустив зіткнення із чотирма іномарками", - розповіли в поліції.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали вісім пасажирів мікроавтобуса  віком від 26 до 83 років. Постраждалих госпіталізовано.

За попередньою інформацією, винуватець ДТП, 53-річний водій вантажного автомобілю, був тверезий та заснув за кермом.

Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція

Раніше на в’їзді до Львова сталися три ДТП за участі 25 автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram