ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни атакували Чугуїв на Харківщині. Серед поранених – дитина

Про руйнування повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Росіяни атакували Чугуїв на Харківщині. Серед поранених – дитина
Наслідки атаки на Чугуїв
Фото: Олег Синєгубов у Telegram

У місті Чугуїв на Харківщині внаслідок атаки окупантів постраждали семеро людей. Росіяни вдарили ракетами С300 по центру міста, повідомили в Офісі генерального прокурора.

Серед поранених – двоє дітей: 2006 та 2021 років народження, повідомили в МВС. Пошкоджено девʼятиповерховий житловий будинок, автовокзал, готель, магазини, автомобілі.

Про наслідки ворожого обстрілу у Telegram повідомив і голова Харківської обласної держадміністрації Олег Синєгубов. Вранці він повідомив, що постраждали семеро мирних мешканців: четверо чоловіків, 41-річна жінка, 16-річний хлопець та дівчинка 3 років 8 місяців.

Станом на 7:26 він писав про п'ятьох поранених, з них трьох довелося госпіталізувати. Трирічній дитині надали допомогу на місці.

Пошкодження завдано магазинам та готелю біля дев'ятиповерхового житлового будинку. Також під удар потрапили близько 13 автомобілів.

На місцях влучань працюють профільні служби.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram