ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти вдарили по Куп’янську, є загиблі та поранені (оновлено)

Станом на зараз внаслідок ударів окупантів по Куп’янську відомо про одну загиблу жінку та пʼятьох поранених - трьох жінок та двох чоловіків.

Окупанти вдарили по Куп’янську, є загиблі та поранені (оновлено)
Будинок у Куп’янську після влучання авіабомби
Фото: Харківська обласна прокуратура

Окупанти вчергове вдарили із авіації по Куп’янську Харківської області. Внаслідок атаки зруйнований двоповерховий будинок, двоє осіб поранено. Під завалами ще можуть бути люди. 

Про таке повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

"Окупанти продовжують завдавати авіаударів по прикордонних населених пунктах Харківської області. Лише за день - більше 10 ударів. Близько 13:30 внаслідок обстрілу м. Куп’янськ зруйнований двохповерховий будинок на 2 під'їзди, пошкоджені щонайменше 5 приватних будинків", – повідомив Синєгубов. 

Також, за його словами, дві жінки із травмами шпиталізовані до медичних закладів, одному цивільному чоловіку надали допомогу на місці. 

Під завалами можуть перебувати люди. Ліквідація наслідків триває.

Оновлення. Згодом у Харківській обласній прокуратурі повідомили, що одна з авіабомб влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років.

"Інша — також у будинок. Станом на зараз рятувальники деблокували з-під завалів жінку, вона отримала поранення. Під завалами перебувають ще люди.У місті є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів. Попередньо, держава-агресор скинула на місто щонайменше пʼять авіабомб", – зазначили у прокуратурі. 

РФ завдала ударів по Куп’янську
Фото: Харківська обласна прокуратура
РФ завдала ударів по Куп’янську

будинок у Куп’янську після авіаудару
Фото: Харківська обласна прокуратура
будинок у Куп’янську після авіаудару

Оновлення. Ввечері очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що з-під завалів будинку деблокували 69-річну жінку, її госпіталізували з переломом кінцівки до лікувальної установи. Пошуки продовжуються, під завалами залишаються двоє людей.

Оновлено, 22:30. Олег Синєгубов повідомив, що рятувальники деблокували з-під завалів двоповерхового будинку тіло жінки. Станом на зараз внаслідок ударів окупантів по Куп’янську відомо про одну загиблу жінку та пʼятьох поранених - трьох жінок та двох чоловіків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram