ГоловнаСуспільствоВійна

На Луганщині росіяни облаштували катівню для власних військових

Катівню, яку окупанти використовували для тортур над українцями, переоблаштували для тортур власних військових.

На Луганщині росіяни облаштували катівню для власних військових
Фото: змі окупантів

Катівню в Суходольську на Луганщині, яка була призначена для катувань українців, переоблаштовують для російських військових, які відмовляються йти на штурм

Про це в ефірі каналу Еспресо повідомив Артем Лисогор, очільник Луганської ОВА.

”Нещодавно ми отримали інформацію, що в Суходольську замість колонії окупанти хотіли створити катівню для утримання непокірних. Втім, так вийшло, що найближчим часом вони її звільняють від заарештованих і вже будуть наповнювати її своїми військовими, які відмовляються йти на мʼясні штурми", – зазначив він.

Лисогор додає, що людям на тимчасово окупованих територіях слід дуже уважно читати пабліки та новини. Адже те, що не погоджено з окупаційною владою, становить загрозу для звичайних людей. Тим більше якщо люди висловлюють свою думку на підтримку України. 

"Дуже часто наших людей окупанти затримують і проводять потім «профілактичні бесіди». Це дуже небезпечно для українців на тимчасово окупованих територіях", – розповів Лисогор.

  • Командування армії РФ намагається приховати масові випадки дезертирства серед солдатів. Наразі відомо, що кількість таких випадків сягає тисячі.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram