ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни нанесли ракетного удару по підприємству в Запоріжжі (оновлено)

Попередньо одна людина дістала поранення.

Росіяни нанесли ракетного удару по підприємству в Запоріжжі (оновлено)
Ілюстративне фото
Фото: з відкритих джерел

Зранку вівторка о 8:51 під час повітряної тривоги ворог наніс ракетний удар по території підприємства в одному з районів Запоріжжя.

Про це повідомляє у Telegram голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Наразі тип ракети уточнюється. За попередньою інформацією, це може бути одна з модифікацій балістичної ракети “Іскандер”.

На цю хвилину відомо про одну людину, що отримала легке поранення. Від вибухової хвилі пошкодження зазнав один з магазинів, розташованих поряд із місцем удару.

Оновлено. Внаслідок ранкового ракетного удару РФ по Запоріжжю пошкоджень зазнали 7 багатоповерхових будинків. Про це повідомив у Facebook в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

"Комунальники приступили до ліквідації наслідків сьогоднішнього ракетного удару. На цей час зафіксовано ушкодження в 7-ми багатоповерхівках. Фахівці муніципальної аварійної служби закривають вибиті вікна листами OSB", – написав він.

 

Нагадаємо, 15 листопада російські терористичні війська завдали трьох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району. Унаслідок ударів загинули двоє рятувальників, ще троє дістали поранення. Також постраждали четверо цивільних громадян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram