ГоловнаСуспільствоВійна

​Росіяни завдали трьох ракетних ударів по Запорізькій області. Є загиблі та поранені (оновлено)

Загинули двоє рятувальників ДСНС.

​Росіяни завдали трьох ракетних ударів по Запорізькій області. Є загиблі та поранені (оновлено)
Запоріжжя, обстріл (архівне фото)
Фото: Запорізька ОВА

Російські терористичні війська завдали трьох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району.

Про це повідомив голова ОВА Юрій Малашко.

Атаки сталися з 09:50 до 10:18. Тип ракет наразі уточнюється.

Оновлення 17.26. Запорізька обласна прокуратура повідомила про уже сімох потерпілих цивільних. 

За даними слідства,  з 9:50 по 10:18 рашисти завдали три ракетні удари по цивільній інфраструктурі одного з населених пунктів Запорізького району. 

Фото: Запорізька обласна прокуратура

Оновлено. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко уточнив, що внаслідок ударів загинули двоє рятувальників, ще троє дістали поранення. Також постраждали четверо цивільних громадян.

"Росіяни вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. Сталося загоряння. Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. Тоді окупанти завдали повторного удару.  Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників  ДСНС загинули. Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34…", – написав він у Telegram.

Загиблими рятувальниками є Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля.

"Віталій Накаряков та Сергій Дорогокупля. Молоді, віддані своїй справі рятувальники. Їхні життя сьогодні цинічно обірвала росія. Віталію назавжди залишиться 31, Сергію – 34. Хлопці працювали на місці обстрілу у Запорізькій області, коли окупанти завдали повторного удару", – повідомили в ДСНС.

Ще троє рятувальників отримали травми. Також постраждали четверо цивільних громадян.

Нагадаємо, в ніч на 18 жовтня росіяни завдали шість ракетних ударів по Запоріжжю. Було влучання в житловий будинок.Пошукова операція тривала понад 20 годин. Загалом загинуло п’ять людей, ще п’ятеро дістали поранення. Надзвичайники також виявили під завалами переляканого котика, якого вивільнили та передали господарю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram