ГоловнаСуспільствоВійна

Низька мотивація й нестабільна логістична підтримка стає проблемою для російської армії, – розвідка

У ворога проблеми з облаштуванням їхніх побутових умов на полі бою в Україні.

Низька мотивація й нестабільна логістична підтримка стає проблемою для російської армії, – розвідка
Фото: змі окупантів

З наближенням зими, згідно розповідей дислокованих російських військових свідчать про те, що одвічна боротьба солдатів зі стихією залишається основною проблемою для російської армії. Про це пише Міноборони Британії з посиланням на звіт розвідки у мережі "Х".

Як повідомляє розвідка, 1 листопада російські солдати, що нещодавно повернулися, виступаючи на під час "Огаковських читань" у Москві, скаржилися, як весь час були "мокрими з ніг до голови" на передовій.

Один солдат підкреслив, що ризик обстрілу українських сил означав, що вони "не могли закип'ятити навіть кружку чаю". Він зазначив, що російські солдати живуть і харчуються "одноманітною" їжею в багнюці, що пронизує все навколо.

Зазначається, що підтримання гідного рівня комфорту й належного адміністрування на фронті є складним завданням для будь-якої армії. Водночас дані з відкритих джерел свідчать про те, що у терористів зазвичай дуже погано забезпечують дотриманням базових принципів польового адміністрування.

"Це, ймовірно, частково спричинено дефіцитом мотивованих молодших командирів, а також нестабільною логістичною підтримкою", – пише розвідка.

Нагадаємо, за інформацією британської розвідки, попри невдалі спроби оточити Авдіївку, керівництво РФ продовжує демонструвати готовність зазнати значних втрат серед особового складу заради незначних територіальних вигод.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram