ГоловнаСуспільствоВійна

Гуменюк: унаслідок нічної атаки пошкоджено міжнародний пункт пропуску (доповнено)

Був ризик для пасажирів автобуса, який готувався для перетину кордону. 

Гуменюк: унаслідок нічної атаки пошкоджено міжнародний пункт пропуску (доповнено)
Фото: скріншот

Унаслідок нічної атаки по Одеській області пошкоджено міжнародний пункт пропуску. У Херсонській області росіяни продовжують використовувати тактичну авіацію та спрямовувати керовані авіабомби на населені пункти. Є інформація про трьох загиблих і щонайменше вісім поранених за минулу добу, повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону дані щодо зони відповідальності її військ.

Крім Херсонської, ворог уночі атакував з повітря Одеську область. Атака була спрямована на припортову та прикордонну інфраструктуру.

"Подунав'я зокрема потерпало. Внаслідок влучання там є факт загорання автотранспорту в зоні очікування оформлення. Є інформація про двох постраждалих водіїв – отримали вже медичну допомогу", – повідомила Гуменюк.

Був ризик і для пасажирів автобуса, який готувався для перетину кордону. У Держприкордонслужбі повідомляли, що атака була в поромному пункті пропуску "Орлівка". 

Керівник комплексу Дмитро Дімчогло повідомив, що "завдяки швидким діям працівників прикордонної служби та працівників переправи було виведено з-під удару два пасажирські автобуси, в тому числі один з них з дітьми. На жаль постраждали водії та вантажні фури (памперси, туалетний папір та вироби з пластику напевно є важливим "військовим" вантажем)", пише УП.

По Кривому Рогу ворог вдарив балістичною ракетою. Також – завдав ракетного удару по Миколаївській області.

Гуменюк додала, що під час минулої масованої атаки ворог атакував із підводного човна практично не виводячи його з місця базування – бухти Новоросійська. Зараз підводний човен із "Калібрами" залишається у пункті базування.

Нагадаємо, ворог уночі також атакував Черкаську область. Є влучання в об'єкт інфраструктури, даних про поранених у ОВА немає. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram