ГоловнаСуспільствоВійна

Паперової роботи у військах має стати значно менше, – Зеленський

Міністерство оборони зараз перезапускає систему обліку, міністерство цифровізації допомагає.

Паперової роботи у військах має стати значно менше, – Зеленський

Готується посилення пакету оборонної підтримки від Німеччини, до якого входять ППО, артилерія, техніка. 

Про це розповів у своєму зверненні президент України Володимир Зеленський.

“Рухаємося також і з іншими нашими партнерами, зокрема щодо ППО. Додаткові системи в Україні будуть”, – додав Зеленський.

Президент провів сьогодні кілька важливих нарад, зокрема з міністром оборони України Умєровим, першим заступником міністра Павлюком та віцепрем’єром Федоровим щодо забезпечення наших воїнів, прозорості цього забезпечення. 

“Конкретні потреби наших бойових бригад – вони мають забезпечуватися максимально швидко, і для цього увесь облік повинен бути цифровізований. Взагалі паперової роботи у військах має стати значно менше, і точно не має бути різниці між тим, що подається у звітах тут, у центрі, і тим, чого реально потребують хлопці на “нулі”. Міністерство оборони зараз перезапускає систему обліку, міністерство цифровізації допомагає”, – запевнив Верховний головнокомандувач.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський зустрівся з міністеркою закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок. Окрему увагу було приділено подальшому зміцненню української ППО, зокрема для захисту Півдня України та "зернового коридору".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram