ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни вдарили по Кременчуці в річницю атаки на ТЦ в цьому місті (доповнено)

Щонайменше два літаки були помічені в повітряному просторі Росії, і щонайменше дві ракети Х-22 вони випустили.

Росіяни вдарили по Кременчуці в річницю атаки на ТЦ в цьому місті (доповнено)
Юрій Ігнат
Фото: скрін

Російська армія завдала удару по Кременчуці в річницю атаки по цьому місту, внаслідок якої загинули 23 цивільні людини. 

Пуски були здійснені приблизно об 11:50. Вони летіли через Сумську область, повідомив у ефірі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат. 

За словами голови ОВА Дмитра Луніна, сьогодні ворог влучив у дачний кооператив. За попередніми даними, жертв немає. 

"Рік тому така ж ракета влучила по Кременчуці, куди й сьогодні полетіла. Рік по тому знову бʼють цією ж ракетою знову в напрямку Кременчука", – наголосив Ігнат.

За словами Ігната, щонайменше два літаки були помічені в повітряному просторі Росії, і щонайменше дві ракети Х-22 вони випустили. Швидкість ракети – понад 4000 км на годину, через що мало часу, щоб сховатися в укриття. При цьому такі ракети достатньо неточні – похибка може складати понад пів кілометра. 

"Річниця російського теракту і удару по «Амстору» в місті Кременчук. Сьогодні росіяни знову здійснили обстріл міста, влучили у дачний кооператив. Це звичайні, божевільні нелюди та злочинці, які точно відповідатимуть за все, як і нація росіян", – написав Єрмак на своєму каналі. 

Нагадаємо, рік тому російська армія влучила в ТЦ "Амстор" у Кременчуці. Загинули понад 20 цивільних людей. Завали розбирали близько тижня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram