ГоловнаСуспільствоПодії

У Штабу з ліквідації наслідків підриву росіянами дамби у Каховці запрацював офіційний телеграм-канал

У офіційному телеграм-каналі Штабу можна знайти всю необхідну достовірну інформацію про ситуацію на Херсонщині.

У Штабу з ліквідації наслідків підриву росіянами дамби у Каховці запрацював офіційний телеграм-канал
Фото: телеграм-канал “Каховська ГЕС | штаб info”

Кабінет міністрів України створив Штаб з ліквідації наслідків підтоплення Херсонської області внаслідок підриву російськими окупантами дамби Каховської ГЕС. Про діяльність Штабу можна дізнатись на офіційному телеграм-каналі Штабу “Каховська ГЕС | штаб info”.

Штаб працює цілодобово, він координує надання допомоги всім постраждалим. У Штабі можна отримати гуманітарну і психологічну підтримку, а також вирішити питання забезпечення водою та живленням. 

У офіційному телеграм-каналі Штабу можна знайти всю необхідну достовірну інформацію про ситуацію на Херсонщині, евакуаційні рейси, вказівки та повідомлення рятувальників таа органів місцевої влади.

Нагадаємо, що вночі 6 червня російська армія підірвала Каховську ГЕС, заміновану ними ще в минулому році. За оцінкою українських військових, вони зробили це, аби завадити українському контрнаступу. 

Жителі Херсонської області, яких вимушено евакуювали з населених пунктів через загрозу затоплення, можуть знайти житло в безпечних районах країни, скориставшись програмою "Прихисток".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram