ГоловнаСуспільствоВійна

В окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух (оновлено)

Подробиці з`ясовуються.

В окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух (оновлено)
Ілюстративне фото
Фото: Петро Андрющенко у Telegram

У місті Мелітополь, тимчасово окупованого росіянами, сьогодні вранці пролунав гучний вибух.

Про це повідомив у Telegram мер міста Іван Федоров.

"Гучний вибух у тимчасово окупованому Мелітополі. Уточнюємо подробиці", - написав він.

Оновлено. Вибух стався біля пожежної частини, де нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій. Окупанти також повідомляють про постраждалого поліцейського-колаборанта.

"Зігнали фейкову «поліцію» і рятувальників на вулицю Івана Алєксєєва - біля пожежної частини нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій. Повідомили про постраждалого «поліцейського». Напевно далі в «найкращих» рашистських традиціях перекриють вулицю і будуть шукати «диверсантів»", - прокоментував Федоров.

Нагадаємо, 14 березня в місті Мелітополь підірвали авто Івана Ткача – зрадника, який володів однією з найбільших у місті транспортних компаній та мав зв’язки з російськими окупантами. Після захоплення півдня області його призначили директором МУП “Міський транспорт” воєнно-громадянської адміністрації Запорізької області..

3 березня окупаційна "влада" тимчасово захопленої частини Запорізької області заявила, що Мелітополь буде "столицею" загарбаної ними території. Повністю захопити область ворогу не вдалося, зокрема не вдалось окупувати облцентр Запоріжжя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram