ГоловнаСуспільствоЖиття

Переваги та зручності замовлення доставки продуктів з Новус через сервіс Zakaz

Переваги та зручності замовлення доставки продуктів з Новус через сервіс Zakaz
Фото: ua-retail.com

Покупки онлайн стають більш популярними з кожним роком. Це обумовлено зручністю та великою економією часу. Магазин Новус дає можливість зекономити на товарах та вибрати з широкого асортименту каталогу будь-яку продукцію. Придбати необхідні товари зручно через сервіс Zakaz. Це дуже популярна платформа для онлайн-замовлень, яка пропонує безліч переваг. Ви швидко отримаєте необхідні товари за вказаною адресою і вам не доведеться навіть виходити з дому. Далі розберемося з тим, як замовити доставку з Новус сервісом Zakaz.

Онлайн покупки продуктів в інтернет-магазині Novus

Для вашого комфорту та зручності компанія пропонує робити покупки в інтернеті. Клієнтам не доведеться відволікатися від важливих справ, щоб їздити за продуктами. Скористатися послугою можна, зробивши декілька простих кроків:

  • перейдіть на сервіс Заказ;
  • виберіть зі списку магазин Новус;
  • створіть особистий кабінет;
  • додайте товари до кошику;
  • підтвердіть дії.

У каталозі торгової компанії представлено більше 20 тисяч позицій. Використовуйте фільтри, які допоможуть відсортувати зайві назви. Пошукова стрічка також допоможе швидко знайти продукти, представивши список позицій, які відповідають запиту.

Онлайн-покупки продуктів в інтернет-магазині Novus будуть більш вигідними, якщо ви скористаєтеся акційними пропозиціями від торговельної мережі. Ви можете зекономити від 5% до 30%. Періодично списки поновлюються, тому слідкуйте за будь-якими змінами на сайті або підпишіться на поштову розсилку. Вам регулярно надходитимуть листи з важливою інформацією по актуальним програмам лояльності Новус акції.

Сайт розроблений таким чином, щоб клієнти швидко могли знаходити необхідну інформацію. В окремих блоках ви знайдете відповіді на всі питання. Якщо буде потреба в консультації, тоді телефонуйте по контактному номеру в службу технічної підтримки або скористайтеся кнопкою “Підтримка”, яка відкриє чат-онлайн для спілкування з оператором.

Замовлення продуктів з Новус через Zakaz з доставкою

Сучасні люди вибирають для себе максимально зручний спосіб покупок, при якому не треба їздити по магазинам та стояти в чергах. Кур’єр швидко привезе посилку на заявлену адресу, притримуючись всіх правил транспортування.

Регулярно працівники торгової мережі працюють над тим, щоб ви отримали тільки якісну продукцію. Сервіс компанії постійно розвивається, щоб надавати своїм клієнтам тільки кращі послуги. Доставка зручно і швидко з Zakaz – вибір сучасних людей, які не мають можливості відволікатися на вирішення побутових питань. Заходьте на сайт Новуса, купуйте товари швидко, зручно та економте свої кошти!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram