ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни обстріляли населений пункт на Миколаївщині, загинули чоловік і жінка (оновлено)

Є поранені, серед них – дитина. 

Росіяни обстріляли населений пункт на Миколаївщині, загинули чоловік і жінка (оновлено)
Фото: Віталій Кім

Сьогодні близько 7:50 ранку російські окупанти обстріляли село Солончаки Куцурубської громади Миколаївської області. Внаслідок атаки загинули батьки семирічного хлопчика, дитину з пораненнями доставили до лікарні. Ще троє людей травмовані і госпіталізовані. 

По це повідомив у Telegram очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Щойно росіяни обстріляли населений пункт Куцурубської громади Миколаївського району”, – йдеться у повідомленні.

На той час було відомо про одного загиблого. Очільник ОВА повідомив про руйнування будинків і те, що ймовірно під завалами є люди. 

Фото: Віталій Кім

Оновлено 8:40. Віталій Кім уточнив, що внаслідок ранкового ворожого обстрілу населеного пункту Куцурубської громади загинули чоловік та жінка 1978 та 1980 року народження, дитину 7 років забрала швидка. Крім того двоє людей отримали поранення. 

Оновлено 12:00. За інформацію Офісу генпрокурора, росіяни здійснили обстріл села Солончаки Куцурубської територіальної громади Миколаївського району.

Внаслідок обстрілу загинули батьки 7-річного хлопчика. Дитина з пораненнями госпіталізована до лікарні. Також до лікарні госпіталізовано ще трьох мешканців села з різним ступеням тілесних ушкоджень.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, учора зранку росіяни вдарили по місту Очаків Миколаївської області з реактивних систем залпового вогню. Обстріл відбувся з боку Кінбурнської коси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram