ГоловнаСуспільствоВійна

На Тернопільщині впали уламки російської ракети (оновлено)

Вибухом пошкоджено п'ять будівель, одна з яких - житлова.

На Тернопільщині впали уламки російської ракети (оновлено)
Ілюстративне фото

У Тернопільській області впали уламки російської ракети. Внаслідок цього були пошкоджені будівлі, зокрема і житловий будинок.

Про це повідомив очільник Тернопільської ОВА Володимир Труш у Telegram.

"На території Підгаєцької громади Тернопільського району зафіксовано падіння уламків ракети. Вибухом пошкоджено п'ять будівель, одна з яких - житлова. Жертв та потерпілих немає", - зазначив він.

За його словами, наразі вибухотехніки не знайшли небезпечних предметів. Проте місце інциденту може бути уражене залишками ракетного палива. На місці події працюють слідчі і рятувальники.

Оновлення 17.25. Згодом очільник Тернопільщини повідомив, що фахівці задокументували всі пошкодження через падіння уламків ракети. 

"Це в основному вікна, двері, покрівлі будинків. Відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС при Тернопільській районній військовій адміністрації, створено штаб з ліквідації  наслідків. На місце події вже доставлено будівельні матеріали та проводяться ремонтні роботи", - зазначив Труш.

Нагадаємо, сьогодні Росія випустила по Україні 81 ракету та вівсім дронів "Шахед". Сили ППО збили 34 ракети та чотири дрони.

У Києві, Харкові, Житомирі Дніпропетровській, Львівській, Кіровоградській, Запорізькій та інших областях зафіксовані "прильоти". Ворог атакував енергетичні об'єкти та житлові будинки. Також внаслідок російської атаки пошкоджено три теплоелектростанції ДТЕК.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram