ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість жертв удару росіян по Запоріжжю зросла до 4 (оновлено)

Російська ракета влучила в житловий будинок.

Кількість жертв удару росіян по Запоріжжю зросла до 4 (оновлено)
Фото: Телеграм-канал Анатолія Куртєва

Сьогодні вночі російські військові здійснили чергову атаку (попередньо, - із ЗРК С-300) по Запоріжжю. Одна ракета влучила в багатоповерховий будинок, під завалами опинилися мешканці квартир. 

Про це повідомляє Нацполіція.

Фото: EPA/UPG

"У результаті нічного удару в п’ятиповерхівці відбулося руйнування понад 10 квартир з 2-го до 5-го поверху. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено довколишні будинки. У результаті рятувально-пошукових робіт з-під завалів деблоковано шестеро поранених людей та тіла трьох загиблих", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють рятувальники, волонтери та працівники профільних служб.

Поліцейські та співробітники СБУ документують наслідки воєнного злочину окупантів, проводять огляд місцевості, збирають речові докази військової агресії росіян.

За фактом злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу, відкрито кримінальне провадження.

Оновлено. За попередніми даними загинуло чотири людини, вісім поранено, ще п’ять вважаються зниклими безвісті, серед яких дитина. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено інші багатоповерхівки, розташовані поряд, а також автотранспорт місцевих мешканців.  Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура.

Нагадаємо, перед цим окупанти обстрілювали Запоріжжя 20 лютого. У місті зафіксували влучання у поле поруч з приватними будинками, вибуховою хвилею пошкоджено житловий будинок та автівка, жертв не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram