ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни обстріляли сім громад Сумщини

Зокрема, Сумщину обстріляли ракетами С-300.

Росіяни обстріляли сім громад Сумщини
Фото: Пресслужба Сумської ОВА

Сьогодні, 17 лютого, ворог обстріляв сім територіальних громад Сумської області. Загалом було зафіксовано понад 120 прильотів.

Про це повідомила пресслужба Сумської ОВА.

“Сьогодні на нашу область з території РФ було випущено 3 ракети. Одну з ракет було знищено системою ППО. Ще 2 ракети типу “С-300” влучили по смт. Краснопілля. Внаслідок зазначеного ракетного удару пошкоджені вікна в одній із будівель громади”, - повідомила в ОВА.

Також по Есманьській громаді був обстріл ймовірно з артилерії − 7 прильотів. Потім росіяни скинули 2 міни.

Юнаківську громаду обстріляли з мінометів, було два обстріли у 10 та 6 прильотів. Крім того, був артобстріл − 5 прильотів.

На територію Хотінської громади скинули протягом дня 28 мін.

Одне із сіл Краснопільської громади обстріляли орієнтовно з міномету – 12 прильотів. Інше село обстріляли з міномету тричі, сел. Краснопілля обстріляли з артилерії - зафіксовано один приліт в район залізничного вокзалу та один приліт в городи місцевих мешканців. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

Також артилерією обстріляли Зноб-Новгородську громаду, зафіксовано 8 прильотів. Білопільську громаду обстріляли з міномету – було 9 прильотів. А Глухівську громаду обстріляли з РСЗВ, 30 прильотів. 

Як раніше повідомлялось, інформація про 10 тисяч російських військових на кордоні з містом Суми не відповідає дійсності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram