ГоловнаСуспільствоВійна

Колишній депутат ВР Олексій Роменюк загинув в ДТП в окупованому Криму

Він тікав від поліцейської погоні.

Колишній депутат ВР Олексій Роменюк загинув в ДТП в окупованому Криму
Фото: obozrevatel.com

Російські ЗМІ повідомляють про загибель в ДТП ексдепутата Верховної Ради України та голови колишньої партії "Русь єдина" Олексія Ременюка.

Про це пише "Обозреватель" з посиланням на російські Telegram-канали.

Зазначається, що колишній депутат розбився в окупованому Криму, у Сімферополі, під час поліцейської погоні.

Пишуть, що 66-річний Олексій Ременюк їхав увечері з дня народження товариша на своєму "Рендж ровері". Його зупинили співробітники поліції. Під час перевірки документів виявили, що водій п’яний. Коли поліцейські спробували затримати чоловіка, той “стрибнув за кермо і дав газу". Водій нібито навіть "протягнув" співробітника правоохоронних органів на двері авто по асфальту.

 

Під час погоні "Рендж ровер" Ременюка вийшов на зустрічну полосу і на об'їзній трасі й зіткнувся з вантажівкою. Він та його пасажир померли на місці.

Ременюк Олексій Іванович – колишній український політик, член політичної партії "Русь єдина", генеральний директор ТОВ "РеАл-Ліга". Ременюк проходив строкову службу в Криму, працював на півострові та в російському Бєлгороді. Депутат ВРУ III скликання – пройшов від всеукраїнського об'єднання "Громада", а також IV – від "Батьківщини". Був членом різних парламентських фракцій і комітетів. Був співголовою партії "Русь єдина" (з грудня 2008-го), яка до 2006 року мала назву "Партія політики Путіна". 

Нагадаємо, учора окупанти заявили про смерть колаборанта Кирила Стремоусова, який нібито загинув в аварії. Херсонська облрада не виключає інсценування. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram