ГоловнаСуспільствоВійна

На півдні ворог чотири рази атакував українські позиції армійською авіацією

Окупанти обстрілювали населені пункти, прилеглі до лінії розмежування. 

На півдні ворог чотири рази атакував українські позиції армійською авіацією
Фото: ЕРА/UPG

У південнобузькому операційному районі протягом бойового дня противник продовжував зосереджувати свої зусилля на утриманні зайнятих рубежів.

Про це повідомили в оперативному командуванні “Південь”.

Окупанти вели вогонь по українських позиціях, застосовуючи реактивні системи залпового вогню, артилерію та міномети, а також авіацію. 

Тривали обстріли населених пунктів, прилеглих до лінії розмежування, зокрема звільнених у Бериславському районі Херсонщини, а також тилових регіонів, від Дніпропетровщини до Одеської області.

“Із застосуванням авіації з напрямку Чорного моря ворог спрямував по узбережжю Одещини Х-31, яку випустив з літака Су-30. Силами протиповітряної оборони ракету знищено над морем”, – йдеться у повідомленні.

По Нікопольському району по обіді ворог бив з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Пошкоджено кілька господарчих споруд, людських втрат не було.

“Ворог чотири рази атакував наші позиції армійською авіацією, у відповідь отримав 11 наших ударів по системах протиповітряної оборони і районах зосередження ворожих сил та техніки”, – зазначили в ОК.

Нагадаємо, за понеділок, 7 листопада, Національна поліція України зафіксувала 47 обстрілів населених пунктів російською армією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram