ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі п'яний чоловік кинув з балкона гранату, постраждала дитина

Наразі зловмисника затримано.

У Дніпрі п'яний чоловік кинув з балкона гранату, постраждала дитина
Фото: dp.npu.gov.ua

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який кинув гранату з балкона своєї квартири. У результаті вибуху постраждала дитина.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

22 червня орієнтовно о 19:30 надійшло повідомленням про вибух біля одного з будинків по вулиці Запорізьке Шосе в Шевченківському районі. Унаслідок вибуху 11-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження – lитину госпіталізовано.

Затриманим виявився 54-річний місцевий житель. Як встановили правоохоронці, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинув гранату з вікна квартири на сьомому поверсі будинку.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили ще дві гранати та набої, зараз обшук триває. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Відкрито кримінальні провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, у Запорізькій області коза зірвала декілька “розтяжок” у приміщенні, де розташувались військові окупаційної армії. Через це декілька загарбників травмувались.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram