ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра онлайн відбудеться традиційний у День Києва “Пробіг під каштанами”

Мета заходу – збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Завтра онлайн відбудеться традиційний у День Києва “Пробіг під каштанами”

Цього року традиційний у День Києва “Пробіг під каштанами” відбудеться 29 травня онлайн і об’єднає учасників з усього світу.

Про це повідомили у КМДА.

Мета заходу – збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також об’єднання українців для взаємопідтримки.

“В умовах воєнного стану, через загрози з Росії, захід проходитиме онлайн. Але з високою місією, благодійною метою. Кожен учасник зможе зробити внесок. Я всіх закликаю, де б ви не були, долучитись до пробігу і думками повернутись до Києва. І я впевнена, вже наступного року в День Києва ми всі разом побіжимо Хрещатиком! Все буде Україна!” – зазначила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

Учасники можуть обрати: пройти, пробігтися чи прогулятися дистанцією близько 5 км. Щоб долучитися до Пробігу, потрібно зареєструватися на сайті probig.in.ua і зробити благодійний внесок. 

Зареєстровані учасники можуть роздрукувати номерок, вписати до нього своє ім’я, місто, країну або номер реєстрації і 29 травня вийти на прогулянку чи пробіжку в безпечному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram