ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти обстріляли ракетами Одесу, пожежа в житловому будинку. Оновлено

Жителі міста чули вибухи в різних районах.

Окупанти обстріляли ракетами Одесу, пожежа в житловому будинку. Оновлено
Фото: Думская

Російські окупанти випустили щонайменше шість крилатих ракет по Одесі.

Про це повідомляє Думская.

Жителі міста чули вибухи в різних районах. Це були як прильоти ворожих ракет, так і результат роботи української ППО. Відомо, що декілька ракет вдалося збити. Містяни бачили вибухи в небі і уламки, що падали.

Щонайменше одна ракета впала і вибухнула. В одному з густонаселених районів почалася пожежа в житловому будинку. Обстріл триває.

Оновлено. Повітряне командування "Південь" заявило, що 23 квітня з 14:00 до 15:00 вело бойові дії зі знищення крилатих ракет противника, які були запущені літаками стратегічної авіації Ту-95 Росії з акваторії Каспійського моря. Воїнами зенітних ракетних підрозділів знищено дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які здійснювали удар по місту Одеса та 2 БпЛА оперативно-тактичного рівня, які, імовірно, здійснювали корекцію польоту ракет і ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що відомо про трьох загиблих унаслідок ракетного удару по Одесі.

Нагадаємо, що російська армія під час розпочатої цього тижня другої фази "спецоперації" планує встановити повний контроль над Донбасом і Південною Україною та забезпечити сухопутний коридор у Крим.

Також бійці зенітного ракетного підрозділу Повітряних сил ЗСУ знищили 19 квітня біля Одеси ворожий БпЛА "Орлан-10".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram