ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість жертв обстрілу будівлі Миколаївської ОДА зросла до 36. Загинули секретар Кіма та голова білоруського товариства

ОДА обстріляли 29 березня.

Кількість жертв обстрілу будівлі Миколаївської ОДА зросла до 36. Загинули секретар Кіма та голова білоруського товариства

Станом на 17:45 2 квітня кількість загиблих після обстрілу росіянами будівлі Миколаївської обласної державної адміністрації складає 36 людей. Про це також повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За його словами, однією з останніх знайшли його секретаря.

Також білоруська служба Радіо Свобода повідомила, що сьогодні з-під завалів витягли Тетяну Деменнікову, яка працювала в економічному департаменті Миколаївської ОДА та очолювала Миколаївське обласне національно-культурне товариство білорусів «Голос Батьківщини». Її тіло опізнали родичі.

Нагадаємо, 29 березня близько 08:45 у Миколаєві внаслідок влучення російської ракети в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА, де розміщені облдержадміністрація та обласна рада, сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

31 березня стало відомо, що під завалами Миколаївської ОДА шукають голову білоруського товариства Тетяну Деменнікову. Вона працювала в управлінні економіки обладміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram