ГоловнаСуспільствоВійна

Генерал Аброськін запропонував окупантам своє життя в обмін на звільнення дітей Маріуполя

Генерал Аброськін запропонував окупантам своє життя в обмін на звільнення дітей Маріуполя

Колишній керівник Головного управління Національної поліції в Донецькій області, заступник очільника Нацполіції України, генерал В’ячеслав Аброськін запропонував окупантам обмін: власне життя замість дітей, які залишилися в Маріуполі

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні в повністю зруйнованому місті залишилося багато дітей; якщо не врятувати зараз, вони загинуть в найближчі дні, час іде вже на години. Звертаюся до російських окупантів – дайте можливість вивести дітей з Маріуполя, замість ще живих дітей пропоную себе", - йдеться в його повідомлені.

Зокрема, він пропонує впустити його до Маріуполя для збору дітей та організації їхнього вивезення.

"Мені потрібно три дні в місті. На останньому блокпосту під час зворотного проїзду з дітьми здаюся в полон. Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 року організовував протидію вам на Донеччині. Я включений у ваші списки санкцій. Я перебуваю у вашому розшуку. Ви організували замах на мене, щоб усунути.

Десятки ваших були вбиті, а тисячі ваших поплічників були затримані за моєї участі. Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку «Азов»", - зазначає він.

"Це моя особиста ініціатива. Моє життя належить мені одному, і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються в Маріуполі", - сказано в тексті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram