ГоловнаСуспільствоВійна

Арестович закликав українців улаштувати противнику "тотальну рейкову війну"

Насамперед ідеться про напрямки з Криму на Мелітополь, Херсон і Куп'янськ. 

Арестович закликав українців улаштувати противнику "тотальну рейкову війну"
Олексій Арестович
Фото: facebook.com/alexey.arestovich

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович закликав українців улаштувати окупантам "тотальну рейкову війну".

Арестович нагадав, як на початку війни українська влада закликала співвітчизників до тотального спротиву загарбникам і партизанської війни. І це дало результат. Спротив населення за підтримки тероборони та української армії не дав ворогові захопити багато міст на півночі та сході країни.

"Є Крим, і є противник, який з Криму пішов на Мелітополь і підтискає Маріуполь із заходу, перекидаючи туди війська залізницею. І є ще спроба підійти залізницею до Херсона... Тепер питання: а чи не хотіли б ми влаштувати ворогові рейкову війну на півдні?" – запитав радник голови ОП в українців.

Насамперед це стосується напрямків:

  • Крим – Мелітополь,
  • Крим – Херсон,
  • Валуйки – Куп'янськ,
  • Гомель – Київ (загальний напрямок) та інших, які виявите.

"Тільки необхідно суворо врахувати, що шляхи сполучення охороняються супротивником, тому спочатку тверезо оцініть свої сили та можливості", – зауважив Арестович.

За його словами, зрив постачання супротивника залізницею (а цей вид постачання найефективніший), може радикально змінити ситуацію на нашу користь, особливо на напрямку Крим – Мелітополь. У цьому напрямку противник забезпечує угруповання, що штурмує Маріуполь, пояснив Олексій Арестович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram