ГоловнаСуспільствоВійна

ППО збила ракету над Києвом, уламки впали на будинок на Куренівці (оновлено)

Загинула людина, шестеро отримали поранення. Двох поранених забрала швидка.

Близько 11:00 сьогодні, 14 березня, сили протиповітряної оборони збили російську ракету. Її уламки впали на житловий будинок на Подолі.

Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

"20 хвилин тому над Києвом спрацювала наша ППО, збили ракету, рештки впали на будинок на Подолі", – написав Геращенко у телеграм-каналі.

Він уточнив, що уламки збитої крилатої ракети російських фашистів упали на Куренівку.

Оновлення. Унаслідок падіння уламків ракети на Куренівці загинула людина, шестеро отримали поранення. Двох поранених забрала швидка.

Повністю знищено тролейбус, який був без пасажирів, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

"Повилітали шибки, пошкоджено балкони навколишніх будинків і комерційні приміщення на перших поверхах. Рятувальники і бригади швидкої працюють на місці", – зазначив міський голова столиці.

У пресслужбі поліції Києва повідомили, що правоохоронці документують наслідки ракетного удару на столичному Подолі, на місцях працюють поліцейські та інші профільні служби.

"Сьогодні ворожий снаряд влучив у двір житлового будинку в Подільському районі Києва. Інформація про потерпілих уточнюється", – зазначили в поліції.

Оновлення 13:06. За даними ДСНС, 14 березня об 11:15 до надійшло повідомлення про пожежу в Подільському районі столиці.

Рятувальники встановили, що внаслідок ворожого обстрілу поміж житловими 5- і 10-поверховими будинками сталося загоряння у двох квартирах на 3-му та 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. 

Об 11:42 займання було локалізовано на загальній площі 25 кв. м і об 11:49 ліквідовано.

"За попередньою інформацією, загинула 1 особа та 6 осіб травмовано, з яких 5 осіб госпіталізовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів", – повідомляють у ДСНС.

Фото: ДСНС

Фото: телеграм-канал Антона Геращенка

Фото: КМДА

Фото: КМДА

Нагадаємо, сьогодні на світанку на столичній Оболоні артснаряд влучив у 9-поверхівку на вул. Богатирській, зруйновано три поверхи. Наразі відомо про двох загиблих, трьох людей госпіталізовано. Рятувальники евакуювали 63 осіб, ще 15 винесли з вогню. Пошукові роботи тривають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram