ГоловнаСуспільствоВійна

Щастя відбито, вбито близько 50 ворогів (оновлено)

Також знищено техніку.

Щастя відбито, вбито близько 50 ворогів (оновлено)
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Місто Щастя в Луганській області відбито українськими захисниками. Противник зазнав втрат, повідомили на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики.

"М. Щастя (Луганська обл.), яке було атаковано російським агресором, відвойовано. При спробі нападу знищена техніка і вбито біля 50 ворогів. Щастя в наших руках!" – йдеться в повідомленні. 

Оновлення 15:12. О 15:10 штаб Операції Обʼєднаних сил повідомив, що за Щастя і Станицю Луганську точаться важкі бої.

"Збройні сили РФ неодноразово намагалися форсувати річку та вклинитися в нашу лінію оборони. Українські підрозділи оперативно реагують на обстановку і дають відсіч ворогу. Наразі Щастя знаходиться під повним контролем українських військових. В ході боїв ворог зазнав важких втрат у живій силі і техніці та відступив. У полон потрапили російські окупанти", – зазначили в повідомленні. 

Сьогодні ватажок контрольованих Росією бойових угруповань Луганської області оголосив про наступ на місто Щастя, підконтрольне Україні. В районі міста українські захисники знищили два танки і кілька вантажівок РФ. Щоб в українське місто не пройшли російські танки, було підірвано міст через річку Сіверський Донець. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram