ГоловнаСуспільствоПодії

На Львівщині фура врізалася у крамницю в центрі міста, троє загиблих (оновлено)

Водій вантажівки та двоє пішоходів загинули на місці, двоє дівчат віком 10 та 16 років у реанімації.

Четверо людей загинули внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у місті Рудки Самбірського району Львівщини.

Аварія сталася сьогодні, 3 вересня, близько 16:20 у центрі населеного пункту, інформує пресслужба обласної поліції.

Попередньо встановлено, що водій сідлового тягача "Рено" не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин.

"Від тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки та ще дві жінки загинули на місці події. Крім того, травми отримала неповнолітня дівчина-пішохід, яка була доставлена до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, потерпіла померла у медзакладі. Особи усіх учасників ДТП встановлюються", - зазначено в повідомленні.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання її правової кваліфікації.

Оновлення. Згодом в обласній поліції уточнили, що внаслідок ДТП загинули троє осіб.

Як встановили правоохоронці, водій вантажівки, 36-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням, внаслідок чого тягач з причепом виїхав на тротуар, збив електроопору, в’їхав у магазин та перекинувся. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки помер на місці події.

Також під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі - усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП. Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років - госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram