ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще один отримав поранення

Окупаційні війська шість разів відкривали вогонь по ЗСУ.

За добу на Донбасі загинув один військовий, ще один отримав поранення
Фото: Оперативне командування "Північ" / Operational Command “North”

Протягом минулої доби, 4 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська двічі застосовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Біля Авдіївки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Мирне російські найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів.Неподалік Березового окупанти вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Тарамчука противник обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Один військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям.

Ще один військовий отримав осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги його транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний.

На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку, 5 липня, зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Біля Авдіївки окупанти відкривали вогонь із великокаліберних кулеметів. А поблизу Золотого-4 ворог вів обстріл з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу населеного пункту Піски противник обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Бойових втрат серед військових нне було. 

Нагадаємо, протягом суботи, 3 липня, в районі проведення ООС було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram