ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві обстріляли робітників, які фрезирували асфальт, одного поранено (оновлено)

Протягом години зловмисника затримали.

У Києві обстріляли робітників, які фрезирували асфальт, одного поранено (оновлено)
Фото: facebook.com/kievavtodor

Комунальна корпорація "Київавтодор" заявила, що один із працівників шляхово-експлуатаційного управління Печерського району отримав вогнепальне поранення під час ремонтних робіт.

Інцидент стався під час поточного ремонту Залізничного шосе і Військового проїзду (район станції метро "Видубичі"), повідомила пресслужба "Київавтодору".

"Сьогодні вдень працівники КП ШЕУ Печерського району виконували поточний ремонт Залізничного шосе і Військового проїзду. Зокрема, фрезерували старе покриття. Під час робіт до ремонтної бригади приїхав невідомий чоловік на білому автомобілі марки Renault. Він розпочав словесний конфлікт. Зрештою, відкрив вогонь. Перший постріл був у повітря. Наступний – по людям. Поранення отримав механізатор фрези", - йдеться в повідомленні.

Після цього водій втік.

Постраждалого госпіталізували, на місце викликали поліцію.

Оновлення. Протягом години столичні правоохоронці затримали зловмисника, який стріляв у дорожника, повідомляють у поліції Києва.

Завдяки камерам відеоспостереження патрульні поліцейські встановили напрямок руху автомобіля правопорушника.

"Виявилося, що фігурант залишив свій транспортний засіб у Печерському районі столиці та пересів у інше авто. Після чого поліцейські зупинили автівку на проспекті Валерія Лобановського та затримали зловмисника. Наразі правоохоронці проводять з ним першочергові слідчі дії", - сказано в повідомленні.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram