ГоловнаСуспільствоВійна

За добу окупанти тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі

Бойових втрат серед українських захисників немає.

За добу окупанти тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

Протягом поточної доби, 5 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі  зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних сил.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік Новомихайлівки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також, поблизу цього населеного пункту було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, яким здійснено дистанційне мінування позицій Об’єднаних сил міною ПОМ-2.

В районі відповідальності угруповання "Схід" російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета в районі населеного пункту Богданівка.

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників немає.

Нагадаємо, російські диверсанти на Донбасі знищують елементи систем відеоспостереження, щоб приховати дії окупаційних військ в "сірій зоні" і уникнути відповідальності за порушення Мінських домовленостей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram