ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області грабіжник під час затримання поранив двох поліцейських

Правоохоронці та стрілець госпіталізовані з вогнепальними пораненнями.

У Чернівецькій області грабіжник під час затримання поранив двох поліцейських
Фото: cv.npu.gov.ua

У Чернівецькій області правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і поранив двох поліцейських.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Відзначають, що правоохоронці отримали інформацію про підготовку розбійного нападу на приватний будинок місцевого жителя.

"Під час її відпрацювання інформація підтвердилася. З'ясувалося, що 36-річний громадянин іншої країни в 2010 році був засуджений до 11 років позбавлення волі за вчинення тяжких злочинів на території Одеської області, в тому числі і розбійного нападу. Під час слідства встановлено, що зловмисник готується до злочину, зокрема розбійного нападу на приватний будинок", - ідеться в повідомленні.

До затримання озброєного грабіжника залучили спецпідрозділ КОРД. У будинку, який був імовірною метою, влаштували засідку.

Фото: cv.npu.gov.ua

"Уночі з 9 на 10 червня зловмисник проник у будинок через вікно підвального приміщення. Коли він почув фразу "Працює поліція", відразу спробував втекти і почав стріляти в спецназівців, унаслідок чого двоє отримали вогнепальні поранення. Щоб затримати нападника, поліцейським довелося застосувати зброю: правопорушник отримав поранення стегна", - повідомили в поліції.

Фото: cv.npu.gov.ua

Поранені поліцейські з вогнепальними пораненнями голови і гомілки, а також стрілець з пораненням стегна госпіталізовані, їм надають медичну допомогу.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, раніше в Хмельницькому дебошир поранив поліцейського з травмата.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram