ГоловнаСуспільствоПодії

Охоронець Ляшка погрожував пістолетом під час дорожнього конфлікту, - соцмережі (оновлено)

Чоловіка впізнали як Євгена Стипанюка.

Фото: facebook.com/alise.kool.5

У неділю, 7 червня, в Києві на вулиці Заболотного охоронець Олега Ляшка підрізав інший автомобіль, а опісля почав погрожувати пістолетом.

Про це повідомила користувачка у фейсбуці під ім'ям Alise Kool.

"Сьогодні 7.06.20 ми з моїм чоловіком рухалися на авто по вул. Заболотного, на відрізку парк Феофанія - Арт Молл, рухаючись у другому ряду, мали нахабство не пропустити цю особину, яка дуже поспішала. У результаті цей невідомий обігнав нас і різко загальмував, щоб сталася зупинка двох авто", - написала вона.

Вона опублікувала відео інциденту, на якому видно, як обидва водії розмовляють, а потім один із чоловіків, помітивши зйомку, дістає з-за пояса пістолет.

Чоловіка впізнали як Євгена Стипанюка, охоронця Олега Ляшка.

Олег Ляшко і Євген Стипанюк
Фото: facebook.com/O.Liashko
Олег Ляшко і Євген Стипанюк

Оновлення. Пізніше на фейсбук-сторінці Стипанюка з'явився коментар у зв'язку з цією подією. У ньому він стверджує, що другий водій погрожував йому ножем і "обіцяв зарізати".

"Тому діяв з точки зору безпеки свого життя і здоров'я. Маю травматичну зброю з 2017 року. Сподіваюся, Національна поліція розслідує цей інцидент за законом. Зараз скрізь є камери і впевнений, що вони зафіксували те, що мені напередодні погрожували ножем. Сподіваюся, можна буде ідентифікувати також звук, щоб було чутно, що говорить цей зловмисник, який погрожував мені вбивством. Правил дорожнього руху я не порушував - упевнений, що це теж зафіксували. Олег Ляшко ніякого стосунку до цього не має і не був присутній під час цього інциденту", - написав Стипанюк.

Нагадаємо, вперше він прославився наприкінці 2019 року у зв'язку з бійкою між Ляшком і депутатом Андрієм Герусом. Тоді йому повідомили підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 346 (пособництво в насильстві над державним діячем) і обрали запобіжний захід у вигляді особистої поруки. За Стипанюка поручилися народні депутати Олексій Кучеренко та Михайло Волинець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram