ГоловнаСуспільствоЖиття

Дивитися онлайн ТБ на Ланет.TV: українське телебачення онлайн Новости компаний

Дивіться ТБ онлайн на Ланет.TV і вам будуть доступні канали з преміальним контентом: свіжі серіали, прем'єрні покази фільмів і шоу.

Сьогодні майже кожен третій українець дивиться телебачення онлайн. І справа не тільки в дешевизні та загальній доступності такого виду телебачення, а й у наявності каналів, які недоступні під час перегляду звичайного ефірного телебачення. Наприклад, канали, де нон-стоп йдуть фільми та серіали, історичні та наукові передачі, спортивні заняття та фільми для дорослих. Звірившись із телепрограмою (це можна зробити онлайн, адже вам доступна електронна ТВ програма), ви можете вибрати телевізійний контент собі до душі.

Як дивитися ТБ через Інтернет?

Для початку візьміть будь-який доступний вам гаджет із великим екраном і доступом до мережі Інтернет. Це може бути планшет, персональний комп'ютер, смартфон або ноутбук. Вам достатньо зайти на сайт популярного додатка для перегляду ОТТ-телебачення, наприклад, Ланет.TV (або завантажити додаток в Play Market). Далі вам потрібно зареєструватися, прив'язати карту для оплати та насолоджуватися переглядом інтернет-телебачення.

Дивіться ТБ онлайн із Ланет.TV прямо зараз та оцініть основні переваги сервісу:

  1. Можливість дивитися канали онлайн у записі, у прямому ефірі, ставити на паузу до 2-х годин;
  2. Широкий вибір каналів онлайн: доступні вузькоспеціалізовані, стрімінгові канали, канали тільки з фільмами та інші українські канали.
  3. Кросплатформеність: дивіться ТВ канали на смартфоні, планшеті, телевізорі з функцією Смарт ТВ та інших пристроях.
  4. До ваших послуг клієнтський сервіс, відгуки про передачі, батьківський контроль, HD-мовлення, бонуси, подарунки тощо.
  5. Наявність електронної програми ТБ на 2 тижні вперед (тепер не потрібно щотижня купувати нову паперову ТВ програму).

Як бачите, сьогодні дивитися телевізор онлайн можна досить бюджетно. До того ж, не потрібно возитися з громіздкими антенами, дорогими ресиверами, стосами паперових ТВ програм та чекати на візит майстра додому. Дивитися онлайн улюблене шоу можна вже сьогодні ввечері, достатньо зробити декілька простих кроків, про які ми писали вище.

Інтернет ТБ плавно приходить на зміну застарілим видам телебачення, тож починайте дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші улюблені телеканали просто зараз з онлайн ТБ у сервісі Ланет.TV!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram