ГоловнаСуспільствоПодії

Перестрілку в Броварах розслідуватимуть як замах на вбивство

Під час перестрілки постраждали троє людей, двоє з них - з вогнепальними пораненнями знаходяться в лікарні.

Перестрілку в Броварах розслідуватимуть як замах на вбивство
Фото: facebook/Ігор Сапожко

Дії учасників перестрілки в Броварах додатково кваліфіковано як замах на вбивство двох і більше осіб. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції у фейсбуці.

Правоохоронці нагадали, що під час перестрілки постраждало троє осіб, двоє з них – з вогнепальними пораненнями перебувають в лікарні.

У цей час поліцейські затримали 21 учасника події: одинадцять у Броварах, п'ятеро – у Житомирській області та п'ятеро – у Вінницькій.

Раніше слідчі за цим фактом почали три кримінальні провадження: хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї; умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю.

Нагадаємо, вранці 29 травня на вулицях міста Бровари біля Києва сталася перестрілка, з травматичної зброї було поранено троє людей. За попередніми даними, конфлікт виник між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями між Києвом і Броварами.

Конфліктом зацікавився президент Володимир Зеленський, який викликав на доповідь міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram